Catalogus App

Foto van een iPhone waarop de Bibliotheek Wise app geopend is.

Mobiel verlengen, zoeken en reserveren
4.0/5 rating (16 votes)

Regel met de Bibliotheek Wise app (gratis te downloaden) bibliotheekzaken wanneer u maar wilt!

De collectie van de Bibliotheek Schiedam is 24 uur per dag, zeven dagen per week te bekijken.

Bibliotheek ' Wise app' 

Door middel van de ‘Bibliotheek Wise app’ voor de tablet en smartphone is het voor leden mogelijk om te zoeken, te reserveren en te verlengen. U kunt hiermee dus elke seconde van de dag uw bibliotheekzaken regelen.

Het is in deze ‘Wise app’ ook mogelijk om meerdere lidmaatschapsnummers aan deze app te koppelen zodat het hele gezinsoverzicht in de app te vinden is. Instructies hiervoor zijn onderaan dit artikel te vinden.

De 'Bibliotheek Wise app’ is gratis te downloaden en is geschikt voor iOS en Android.

Vragen over of suggesties voor deze app?

Aarzel niet en neem contact op met HKA via www.bicatwise.com/app.

 

Logo Google Play Store Android 

Afbeelding Apple App Store

 

 

'Mijn Bibliotheek'

Ook kan, door in te loggen op deze website, gebruik worden gemaakt van ‘Mijn Bibliotheek’. Hiermee kunt u net als in de app in de catalogus zoeken, reserveren en de gereserveerde materialen naar een Schiedamse bibliotheekvoorziening naar keuze te laten brengen en reserveren.

Als het gereserveerde materiaal beschikbaar is, wordt dit binnen twee werkdagen in de bibliotheekvoorziening naar keuze bezorgd. U krijgt een e-mailbericht als de reservering klaar staat. Krijgt u geen bericht? Controleer dan of het juiste e-mailadres is ingesteld. Dit kan bij ‘mijn gegevens’ in ‘Mijn Bibliotheek’.