Digitaal Spreekuur in de Korenbeurs - jan

Afbeelding van een laptop, tablet, e-reader en smartphone.

Gratis inloop en advies.

Komt u er niet uit? Kom naar het digitaal spreekuur!

Heeft u vragen over het gebruik van uw mobieltje, laptop, tablet, digitale camera of e-reader? Kom op donderdag 25 januari van 13.00 - 16.00 uur naar het gratis Digitale spreekuur in de Bibliotheek Schiedam in de Korenbeurs. Ook kunt u er terecht voor informatie over de cursussen en u kunt zich direct inschrijven voor een cursus of een workshop.

Deskundige vrijwilligers van het Leercentrum SeniorWeb Bibliotheek Schiedam zitten klaar om advies te geven.

Het spreekuur heeft een open inloop. Afhankelijk van het aantal bezoekers kan er sprake zijn van een wachttijd. Bezoekers nemen hun eigen apparaat mee en het advies is gratis.

Het Digitaal spreekuur wordt elke tweede dinsdag van de maand gehouden in de Bibliotheek in de Brug aan het Heijermansplein 35 en elke vierde donderdag van de maand in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 in Schiedam.

Gratis!
donderdag 25 januari 2018, 13:00 uur tot 16:00 uur