Digitaal spreekuur in de Korenbeurs - mei

Afbeelding van een laptop, tablet, e-reader en smartphone.

Gratis inloop en advies.

Komt u er niet uit? Kom naar het digitaal spreekuur!

Heeft u vragen over het gebruik van uw mobieltje, laptop, tablet of e-reader? Kom op donderdag 24 mei van 13.00 - 16.00 uur naar het gratis Digitale spreekuur in de Bibliotheek Schiedam in de Korenbeurs.

Deskundige vrijwilligers van het Leercentrum SeniorWeb Bibliotheek Schiedam zitten klaar om advies te geven.

Het spreekuur heeft een open inloop. Afhankelijk van het aantal bezoekers kan er sprake zijn van een wachttijd. Bezoekers nemen hun eigen apparaat mee en het advies is gratis.

Het Digitaal spreekuur wordt elke tweede dinsdag van de maand gehouden in de Bibliotheek in de Brug aan het Heijermansplein 35 en elke vierde donderdag van de maand in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 in Schiedam.

Gratis!
donderdag 24 mei 2018, 13:00 uur tot 16:00 uur