"Over de Top" muziek in de bibliotheek

Gijs van Rij

Kom ook naar 'Muziek met Gijs van Rij'.

Laatste Muziek met Gijs van Rij voor de zomerstop wordt een wilde party.

Op zondag 28 mei is de laatste “Muziek met Gijs van Rij” voor de zomerstop. Het wordt een wilde party met als thema: "Over de Top".

Extreem extravagante acts, bizar geklede en geschminkte muzikanten. Kiss, The Plasmatics of de super vette Funk van oogverblindende Bootsy Collins. Meezingen met Donna Summer en dansen op Divine? Zomer in je hoofd, I feel love… Alles kan en mag vanmiddag. Van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 in Schiedam.

Over Muziek met Gijs van Rij

Samen met Jolie Hakkert verzorgt Gijs de inhoud van deze maandelijks terugkerende middagen in de Korenbeurs waar elke keer een ander muziekthema centraal staat. Gijs deelt zijn kennis niet alleen in verhalen, hij laat daarnaast allerlei muziekfragmenten horen op één van zijn talloze platen- en cd spelers.

Ook zijn er boeken ter inzage en heeft Gijs LP hoezen en bijvoorbeeld posters bij zich ter illustratie van zijn verhalen. Jolie Hakkert, lid van de Voorleesbrigade van de Bibliotheek Schiedam, draagt gedichten en verhalen voor.

Gratis!
zondag 28 mei 2017, 14:00 uur tot 16:00 uur