Eerste voorstelling Kannie Hekse (5+)

De heksen Zus en Zoowie in de Bibliotheek Schiedam

Kinderboekenweek 2017.

Een spannende voorstelling van Ka…boemmm! over de heksenzussen Zus en Zooowie die niet kunnen ophouden met ….heksen.

Over de voorstelling Kannie Hekse

De twee heksenzussen Zus en Zooowie zijn betoverd geraakt en weten zich geen raad! Ze gaan samen naar de bibliotheek om te kijken of ze daar toverboeken kunnen vinden. Samen met jou proberen ze een oplossing te bedenken om de betovering te breken. Help jij mee?

Aanmelden

Je kunt je via onderstaande knop aanmelden voor de voorstelling met workshop van 14.00 uur tot ca. 15.00 uur.  Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Ka...boemmm!

Ka...boemmm! is een initiatief van Magda Meijer (theater Potdoosie, Dotje en Lotje) en Monique van Putten (creatief atelier Sprookjesenzo). Voor de voorstelling 'Kannie Hekse' hebben ze hun creatieve krachten gebundeld en samen een interactieve voorstelling gemaakt met de mogelijkheid om dit uit te breiden met een workshop. 

Kinderboekenweek 2017

Deze voorstelling met workshop sluit aan bij Kinderboekenweek thema van dit jaar: Griezelen. Dit jaar is het kinderboekengeschenk 'Kattensoep' geschreven door Janneke Schotveld, bekend van o.a. de populaire kinderboekenreeks Superjuffie.  Het boek is verkrijgbaar bij de boekhandel bij besteding van 10 euro aan kinderboeken of te leen bij de Bibliotheek Schiedam. 'Knikkeruil' heet het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2017. De auteurs zijn illustrator Martijn van der Linden en schrijfster Maranke Rinck. Zij werkten eerder samen aan de Prentenboeken Memorykonijn en Tangramkat (Lemniscaat). Dit prentenboek is ook te leen bij de Bibliotheek Schiedam.

Lid worden van de bieb.

In onze jeugdcollectie in de Bibliotheek in de Korenbeurs en jeugdbibliotheek De Klinker kun je nog veel meer spannende boeken vinden over griezelen, toveren en heksen. Het abonnement voor kinderen en jongeren t/m 17 jaar is gratis. Met een abonnement kun je boeken, games, films, e-books lenen en krijg je korting op betaalde activiteiten, zoals bijvoorbeeld de poppenvoorstellingen op zondagochtend. 

 

 

Gratis!
woensdag 04 oktober 2017, 14:00 uur tot 15:00 uur
  • Georganiseerd door: de Bibliotheek Schiedam
  • Contactpersoon: Jenny Maarschalk
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefoon: 010 714 6336