Voorlezen op 6 september (3+)

Foto: de Voorleesbrigade leest voor aan kinderen op kinderboerderij 't Hoefblad

Kom luisteren naar leuke dierenverhalen!

Elke eerste woensdag van de maand leest de Voorleesbrigade leuke verhalen voor bij kinderboerderij 't Hoefblad.

Wie kent er niet Dikkie Dik, Kikker, Dribbel en Takkie, het hondje van Jip en Janneke? Of Boer Boris die zijn boerderijdieren meeneemt voor een dagje uit naar zee? Of Gonnie en Gijsje, de twee eigenwijze eendjes, die op avontuur gaan?

De Voorleesbrigade leest leuke boerderij- en dierenverhalen voor aan kinderen vanaf 3 jaar. Bij mooi weer kun je lekker op balen stro zitten luisteren midden tussen de dieren in en bij slecht weer wordt er voorgelezen in de stal.

Kijk voor mooie boerderij- en dierenverhalen in al onze bibliotheekvestigingen of reserveer een (prenten)boek via de catalogus op de website.

Kinderen t/m 17 jaar kunnen gratis lid worden van de bibliotheek.

Gratis!
woensdag 06 september 2017, 14:30 uur tot 15:15 uur