Literair Café

Foto: Lidewijde Paris

Lidewijde Paris

Schrijfster Lidewijde Paris vertelt over haar boek `Hoe lees ik`.

Veellezer Lidewijde Paris vertelt woensdag 26 april in het Literair Café over haar boek "Hoe lees ik?". Ook geeft zij tips voor leesclubs, scholieren, beginnende schrijver en alle andere lezers.

Lidwijde Paris 

Lidewijde Paris is ruim vijfentwintig jaar actief in het boekenvak, als boekverkoper, etaleur, journalist, interviewer, redacteur en uitgever. Haar recensies voor Opium Radio, columns en interviews voor Vrij Nederland en haar literatuurlessen wilden hetzelfde als Hoe lees ik?: literatuur voor een breder publiek toegankelijk maken op een onderhoudende manier.

Literair Café

Het literair café wordt in samenwerking met het vorig jaar opgerichte 'Literair Gezelschap Schiedam' georganiseerd en vindt plaats op iedere laatste woensdag van de maand. Tijdens deze inspirerende literaire avonden kunnen de bezoekers naar aanleiding van een lezing, interview of gesprek, hun eigen leeservaringen delen en elkaar natuurlijk ontmoeten, tijdens het optreden of bij de afsluitende borrel. 

Alvast reserveren is mogelijk

Kaarten kosten € 10,00 (€ 2,50 korting voor leden van de bibliotheek en van het Literair Gezelschap Schiedam). Alvast reserveren? Mail naar klantenservice@debibliotheekschiedam.nl 

€ 10,00 (€ 2,50 korting voor leden van de bibliotheek en van het Literair Gezelschap Schiedam
woensdag 26 april 2017, 20:00 uur tot 22:00 uur
  • Georganiseerd door: de Bibliotheek Schiedam
  • Contactpersoon: Jan van Bergen en Henegouwen
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefoon: 010 714 63 21