Aaf Brandt Corstius

Foto van Aaf Brandt Corstius

Literair Café

Tijdens het Literair Café van november is Aaf Brandt Corstius onze gast.

De hele maand november loopt de landelijke campagne ‘Nederland Leest’ met als thema ‘Duurzaamheid’. Voor de gratis verhalenbundel ‘Winterbloei’ van Jan Wolkers schreef Aaf persoonlijke en actuele columns. Donderdag 28 november is zij te gast bij het Literair Café in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 in Schiedam. 

Aaf Brandt Corstius studeerde vertaalwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie was ze redacteur bij Folia en schreef daarna actief voor onder andere Elegance, Elle, Cosmopolitan, Glamour en de Volkskrant. Met Sylvia Witteman wisselt ze een dagelijkse column af onderaan de achterpagina van die krant. Brandt Corstius is ook bekend van T.V. Ze deed mee aan de programma’s ‘Wie is de Mol?’, ‘Verborgen verleden’, ‘Maestro’ en ‘De Slimste Mens’.  

Kaarten kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar bij de Schiedamse boekhandels en de Bibliotheek in de Korenbeurs. Geen tijd om van tevoren langs te komen? Reserveren kan ook. Stuur een mail naar klantenservice@debibliotheekschiedam.nl. Op de avond zelf verkoopt Schiedams Boekhuis boeken die eventueel gelijk gesigneerd kunnen worden. 

Literair Café

Het in 2016 opgerichte Literair Gezelschap Schiedam en de Bibliotheek Schiedam organiseren samen het Literair Café. Gewoonlijk vindt dat iedere laatste donderdag van de maand plaats in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Tijdens deze inspirerende literaire avonden kunnen bezoekers naar aanleiding van een lezing, interview of gesprek hun eigen leeservaringen delen en is er gelegenheid elkaar te ontmoeten, tijdens het optreden of bij de afsluitende borrel.

Entree: € 10,- (€ 2,50 korting voor leden van de bibliotheek en van het Literair Gezelschap Schiedam). Scholieren betalen op vertoon van hun C.J.P. € 5,-.
donderdag 28 november 2019, 20:00 uur tot 22:00 uur
  • Georganiseerd door: de Bibliotheek Schiedam
  • Contactpersoon: Jan van Bergen en Henegouwen
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefoon: 010 714 63 00