Cursus Starten met de Android smartphone - juni

Afbeelding van een Android smartphone

Word handig met de smartphone.

Ontdek de mogelijkheden van de Android smartphone.

Heeft u een Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Nokia of een andere smartphone (dus geen iPhone van Apple) en wilt u leren wat er allemaal mee kan? Dan is deze cursus geschikt voor u.

In deze cursus leert u omgaan met de Android smartphone. Alles om de basis van deze smartphone onder de knie te krijgen komt in deze cursus aan bod. Berichten versturen, bellen, e-mailen, surfen op internet en apps gebruiken.
U neemt uw vooraf geïnstalleerde smartphone mee.

U heeft ervaring met internet en e-mail. Heeft u nog geen ervaring met een computer en internet? Dan is de cursus ‘Klik & Tik. De basis’ iets voor u.

Er is plaats voor zes deelnemers.
Kosten: € 20,-; inclusief cursusmateriaal en koffie of thee.

De Bibliotheek in de Brug
Woensdag 5, 12, 19 en 26 juni van 14.00 tot 16.00 uur
U neemt uw eigen smartphone mee.

Aanmelden
Aanmelden kan bij de Bibliotheek in de Korenbeurs, Lange Haven 145 in Schiedam of telefonisch: 010 714 63 00.

• Datum: woensdag 05 juni 2019, 14:00 uur tot 16:00 uur
  • Locatie: de Bibliotheek in de Brug