Cursus Starten met de Android tablet - mei

Afbeelding van een Android tablet

Voor wie er meer uit wil halen.

Leer de mogelijkheden van de tablet kennen.

Heeft u een Samsung, Lenovo, Huawei, Acer, Alcatel of een andere tablet (dus geen iPad van Apple) en wilt u leren wat er allemaal mee kan? Dan is deze cursus geschikt voor u.

Aan bod komen onder andere: e-mailen, internetten, apps downloaden, het maken van foto’s en het aanpassen van enkele (persoonlijke) instellingen.

U bent bekend met de mogelijkheden van een computer, zoals e-mailen en internet. Deelnemers nemen hun eigen, vooraf geïnstalleerde Android tablet mee.

Heeft u nog geen ervaring met een computer en internet? Dan is de cursus ‘Klik & Tik. De basis’ iets voor u.

Er is plaats voor zes deelnemers.
Kosten: € 20,-; inclusief cursusmateriaal en koffie of thee.

De Bibliotheek in de Korenbeurs
Woensdag 8, 15, 22 en 29 mei van 10.15 tot 12.15 uur
U neemt uw eigen tablet mee.

Aanmelden
Aanmelden kan in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 in Schiedam of telefonisch: 010 714 63 00.

• Datum: woensdag 08 mei 2019, 10:15 uur tot 12:15 uur
  • Locatie: Korenbeurs Schiedam