Cursus Wegwijs op internet - maart

Afbeelding van een internetadres

Haal meer uit het internet.

Wie al aardig overweg kan met het Internet, kan zich verder verdiepen tijdens deze cursus.

Wie al eens kennis heeft gemaakt met internet (bijvoorbeeld via de cursus ‘Klik & Tik. Het internet op’) en redelijk overweg kan met een computer, leert in deze cursus wat er op internet allemaal kan. Ook als u het zelf nog niet zo goed aandurft om online bezig te zijn, is deze cursus iets voor u. In de lessen leert u hoe een website in elkaar zit en hoe u vindt wat u zoekt. U oefent met e-mail en leert hoe u onveilige mail zou kunnen herkennen. U maakt kennis met het bekijken van foto’s en video’s op internet en hoe u die per e-mail kunt versturen.

Er is plaats voor zes deelnemers.
Kosten: € 20,-; inclusief cursusmateriaal en koffie of thee.

De Bibliotheek in de Korenbeurs
Dinsdag 5, 12, 19 en 26 maart van 10.15 tot 12.15 uur
U maakt gebruik van de computers van de Bibliotheek.

Aanmelden
Aanmelden kan bij de Bibliotheek in de Korenbeurs, Lange Haven 145 Schiedam of telefonisch: 010 714 63 00.

• Datum: dinsdag 05 maart 2019, 10:15 uur tot 12:15 uur
  • Locatie: Korenbeurs Schiedam