Digitaal Spreekuur in De 5 Molens - april

Afbeelding van verschillende digitale apparaten

Gratis inloop en advies.

Komt u er niet uit? Kom naar het Digitaal Spreekuur!

Heeft u een enkele vraag over het gebruik van uw mobiele telefoon, smartphone, laptop, tablet, e-reader of digitale camera? Kom op maandag 15 april van 13.00 tot 16.00 uur naar het gratis Digitaal Spreekuur in De 5 Molens, Nieuwe Damlaan 818 in Schiedam. Deskundige vrijwilligers van het Leercentrum SeniorWeb Bibliotheek Schiedam zitten klaar om advies te geven.

Het Spreekuur heeft een open inloop. Afhankelijk van het aantal bezoekers kan er sprake zijn van een wachttijd. Bezoekers nemen hun eigen apparaat mee en het advies is gratis. U blijft zelf verantwoordelijk voor uw apparaat en garantie op een oplossing kan niet worden geboden. Het advies is geen vervanging van een cursus.

Het Digitaal Spreekuur wordt elke tweede dinsdag van de maand (in mei op de eerste dinsdag) gehouden in de Bibliotheek in de Brug aan het Heijermansplein 35, elke derde maandag van de maand (met uitzondering van augustus) in Ontmoetingscentrum De 5 Molens aan de Nieuwe Damlaan 818, en elke vierde donderdag van de maand in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145.

maandag 15 april 2019, 13:00 uur tot 16:00 uur
  • Georganiseerd door: de Bibliotheek Schiedam