Literaire fietstocht (herhaling)

Fietskaart; Stap op de fiets met Maarten Biesheuvel

door het Schiedam van J.M.A. Biesheuvel

Pak net als Maarten je fiets en rijdt mee!

Biesheuvel woonde in het uiterste westen en het uiterste oosten van Schiedam. Dat is te ver uit elkaar voor een wandeling. Aardige bijkomstigheid is dat Maartens ouders elkaar leerden kennen bij de Rotterdamsche Fietsclub. Voor Maarten dus geen literaire wandeling, maar een literaire fietstocht.

Kon u er in mei niet bij zijn? Niet getreurd, u krijgt een tweede kans! Op zaterdag 5 oktober stapte Hans Overheul voor de tweede keer op de fiets om samen met de deelnemers door het Schiedam van Maarten Biesheuvel te fietsen. 

Vertrek: vanaf de Korenbeurs om 11:00 uur. Je moet je eigen fiets meenemen. Gids Hans Overheul leidt je in een kleine twee uur langs plaatsen die een rol spelen in het leven en werk van J.M.A. Biesheuvel. 


Dit is de vijfde in de reeks van de Schiedamse literaire wandelingen/routes. Eerder verschenen: F. Bordewijk, Ida Gerhardt, Francois HaverSchmidt en Gerard Reve. De routes zijn ook zonder gids te lopen of te fietsen en gratis verkrijgbaar bij de Bibliotheek in de Korenbeurs.

Door een mailtje te sturen naar klantenservice@debibliotheekschiedam.nl kun je opgeven voor deze fietstocht. 

 

Gratis
zaterdag 05 oktober 2019, 11:00 uur tot 13:00 uur
  • Georganiseerd door: de Bibliotheek Schiedam
  • Contactpersoon: Jan van Bergen en Henegouwen
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefoon: 010 714 63 14