Spannende Boeken Weken 2018

logo van Spannende Boeken Weken 2018

Eindelijk tijd om weer eens te lezen!

Bij de bibliotheek vind je heel veel thrillers en andere spannende boeken om in de vakantie te verslinden.

Spannende Boeken Weken

De Spannende Boeken Weken staan dit jaar in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje thrillers en andere spannende boeken. Niet voor niets zijn spannende boeken het meest gelezen genre. Natuurlijk kunnen deze ook op de e-reader, je tablet en zelfs je smartphone gelezen worden, in de vorm van e-books die bibliotheekleden ook kunnen lenen. En bekijk de catalogus om boeken alvast te reserveren en geef aan waar in Schiedam je ze op wilt komen halen. Dit kan namelijk in elke bibliotheekvoorziening. En voor nog meer leesplezier gaat de gratis VakantieBiebapp op 1 juli weer live, waarin tijdens de zomervakantie ook weer heel veel spannende verhalen te vinden zijn. Genoeg te verslinden dus. 

Jaarlijkse prijzen

Tijdens de Spannende Boeken Weken wordt ieder jaar de Gouden Strop gekozen uit een longlist van bekende nederlandstalige thrillerschrijvers. Ook wordt de Schaduwprijs toegekend aan het beste oorspronkelijke nederlandstalige thrillerdebuut. 

Cadeau in de boekhandel

als je tijdens de Spannende Boeken Weken, van 6 tot en 24 juni, meer dan € 12,50 euro aan boeken uitgeeft, krijg je het boek 'Barst' van Boris Dietrich  cadeau. 

 

 

  • Datum: van woensdag, 06 juni 2018 tot zondag, 24 juni 2018
  • Locatie: de Bibliotheek in de Brug, de Bibliotheek in Hof in Zuid, De Nieuwe Harg, Korenbeurs Schiedam
  • Georganiseerd door: de Bibliotheek Schiedam
  • Contactpersoon: Jenny Maarschalk
  • Telefoon: 010 714 6336
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.