Voorlezen op de boerderij 3 april

Foto: De Voorleesbrigade leest voor aan kinderen

Kom luisteren naar leuke dierenverhalen

Elke eerste woensdag van de maand leest de Voorleesbrigade leuke prentenboeken voor bij kinderboerderij 't Hoefblad

De Voorleesbrigade leest elke eerste woensdag van de maand mooie boerderij- en dierenverhalen voor aan kinderen vanaf 3 jaar. Bij mooi weer zitten we buiten op balen stro tussen de boerderijdieren en bij slecht weer wordt er binnenin de stal voorgelezen.

Bij de bibliotheek zijn heel veel mooie boerderij- en dierenverhalen te leen. Deze zijn te vinden in de verschillende bibliotheekvestigingen of door te reserveren via de catalogus op deze website. Daar vind je ook handige voorleestips.

Gratis!
woensdag 03 april 2019, 14:30 uur tot zondag 14 april 2019, 15:15 uur