Voorlezen op de boerderij - augustus

Foto: de Voorleesbrigade leest voor aan kinderen

Kom luisteren naar leuke dierenverhalen.

Elke eerste woensdag van de maand kun je met je kind genieten van leuke dieren verhalen bij kinderboerderij 't Hoefblad.

De Voorleesbrigade leest elke eerste woensdag van de maand mooie boerderij-en dierenverhalen aan kinderen vanaf 3 jaar. Bij mooi weer zitten we buiten op balen stro tussen de boerderijdieren en bij slecht weer wordt er binnen in de stal voorgelezen. Schuif gerust aan tussen 14.30 en 15.15 uur!

Bij de bibliotheek zijn heel veel mooie boerderij- en dierenverhalen te leen. Ze zijn te vinden in de verschillende bibliotheekvestigingen of door te reserveren via de app Bibliotheek Wise op je mobiel of via de catalogus op deze website. Daar vind je ook handige voorleestips.

gratis
woensdag 07 augustus 2019, 14:30 uur tot 15:15 uur