Voorlezen op de boerderij - juni

Foto van het voorlezen op de Kinderboerderij

Voorlezen in het hooi

De Voorleesbrigade leest kinderen voor uit boeken met dieren in kinderboerderij 't Hoefblad

De Voorleesbrigade van Bibliotheek Schiedam leest elke eerste woensdag van de maand voor uit boerderij- en dierenboeken (voor verschillende leeftijden), die natuurlijk ook te leen zijn bij de bibliotheek.

Kinderen kunnen tussen 14.30 uur en 15.15 uur luisteren op de hooibalen in de koeienstal of bij mooi weer op het erf in de nabijheid van konijnen en andere kinderboerderijdieren. Vooraf aanmelden is niet nodig en de activiteit is gratis.

De voorleesbrigade van de Bibliotheek Schiedam leest op diverse in de stad plekken voor. Er is altijd en overal plaats voor een verhaal! Door voor te lezen aan kinderen, ontdekken zij al vroeg het plezier van verhalen. In de bibliotheken zijn (prenten)boeken voor alle leeftijden te leen. Tot 18 jaar is het basislidmaatschap van de Bibliotheek Schiedam gratis.

Gratis!
woensdag 07 juni 2017, 14:30 uur tot 15:15 uur