Zenuwspiraal maken (8+)

Foto: zenuwspiraal in de vorm van een konijn.

Hou jij je hoofd koel?

VOL! Geen aanmeldingen meer mogelijk.

Blijf je thuis deze zomervakantie? Kom dan naar de Bibliotheek in de Korenbeurs want daar is heel de vakantie van alles te beleven voor kinderen. Op maandag en woensdag zijn er leuke workshops, op vrijdag draait er een coole film in de biblioscoop. 

Workshop zenuwspiraal maken

Maandag 26 augustus vanaf 14.00 uur leert Stefanie Kampman van Kunstklas jou aan de hand van een stappenplan hoe jij je eigen zenuwspiraal kan maken.

Je werkt met makkelijk buigzaam materiaal en mag na afloop je zenuwspiraal mee naar huis nemen. Daar kun je je ouders, je vriendjes en vriendinnetjes testen of het lampje niet gaat branden als zij langs jouw zenuwspiraal gaan.

Deelname is gratis, maar meld je wel van te voren aan bij programmering@debibliotheekschiedam.nl.

Mooie verhalen ook voor thuis

En als je dan toch in de bieb bent, kan je natuurlijk ook mooie nieuwe (prenten)boeken, voorleesboeken, films en games lenen of reserveren. Voor kinderen is dat helemaal gratis want basislidmaatschap is t/m 17 jaar gratis. 

Vakantiebieb voor onderweg

En ook als je onderweg bent, heeft de Bibliotheek heel veel verhalen voor je. Download de gratis Luisterbiebapp vol gesproken verhalen of de Vakantiebieb app via de appstore. Daarop staan 50 e-books voor volwassenen en kinderen, die tot en met 31 augustus te lezen zijn.

gratis
maandag 26 augustus 2019, 14:00 uur tot 15:30 uur
  • Georganiseerd door: de Bibliotheek Schiedam
  • Contactpersoon: Jenny Maarschalk
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefoon: 010 714 63 00