Cursus Aangifte Inkomstenbelasting 2018

Afbeelding van het logo van de Belastingdienst

Voor een correcte aangifte.

Leer alles over een correcte belastingaangifte.

Het doen van Aangifte Inkomstenbelasting verloopt tegenwoordig digitaal. Door een goede aangifte kan blijken dat u recht heeft op teruggaaf van een deel van de gemaakte kosten. En een correcte aangifte kan ook voorkomen dat u later opeens een naheffing krijgt.
De cursus is bedoeld voor mensen met een bruto inkomen tot maximaal € 35.000,- en die daarnaast géén inkomsten in box 3 hebben (spaargeld boven de vermogensvrijstellingsgrens of beleggingen).

De cursus wordt gegeven door een docent van de Invulservice Aangifte Inkomstenbelasting Schiedam.

De cursus bestaat uit één bijeenkomst.
Er is plaats voor 12 deelnemers.

De Bibliotheek in De Brug
Donderdag 14 februari van 19.00 tot 21.00 uur

Aanmelden
Aanmelden kan bij de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 in Schiedam of telefonisch via 010 714 63 00.

donderdag 14 februari 2019, 19:00 uur tot 21:00 uur
  • Georganiseerd door: de Bibliotheek Schiedam