Digitaal spreekuur in de Korenbeurs - okt

Afbeelding van een laptop, tablet, e-reader en smartphone

Gratis inloop en advies

Komt u er niet uit? Kom naar het digitaal spreekuur!

Heeft u vragen over het gebruik van uw mobieltje, laptop, tablet of e-reader? Kom op donderdag 26 oktober van 13.00 - 16.00 uur naar het gratis Digitale spreekuur in de Bibliotheek Schiedam in de Korenbeurs.

Deskundige vrijwilligers van het Leercentrum SeniorWeb Bibliotheek Schiedam zitten klaar om advies te geven.

Het spreekuur heeft een open inloop. Afhankelijk van het aantal bezoekers kan er sprake zijn van een wachttijd. Bezoekers nemen hun eigen apparaat mee en het advies is gratis.

Het Digitaal spreekuur wordt elke tweede dinsdag van de maand gehouden in de Bibliotheek in de Brug aan het Heijermansplein 35 en elke vierde donderdag van de maand in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 in Schiedam.

Gratis!
donderdag 26 oktober 2017, 13:00 uur tot 16:00 uur