Schrijfcafé - april 2017

zwart wit tekening van hand met pen

Ongedwongen creatieve workshop

Het succesvolle Schrijfcafé ook in Schiedam in de Bibliotheek in de Korenbeurs.

Op woensdag 19 april is er in de ochtend weer een Schrijfcafé in de Korenbeurs. Bij het Schrijfcafé krijg je inspirerende opdrachten en schrijf je ter plekke gedichten en korte verhalen. Je leest voor en luistert naar elkaars teksten. De workshops zijn zowel voor beginnende als voor meer ervaren schrijvers.

Carla Scheepe en Liesbeth Mende begeleiden het schrijfproces. Liesbeth Mende, Nederlandse schrijfster, is bekend van onder andere haar debuutroman Afhaalmeisje en Carla Scheepe is docent creatief schrijven en taaldrukker en tevens oprichter van het bedrijf Eigenwijzewoorden.

Liesbeth en Carla organiseren met groot succes het Schrijfcafé op verschillende locaties in Zuid-Holland. Deze laagdrempelige bijeenkomst is bedoeld voor mensen die graag creatief schrijven of dat eens willen proberen. Het is een sociale activiteit, waarin verhalen delen en plezier in schrijven voorop staan.

Meer informatie?

Voor meer informatie over het Schrijfcafé of vragen over deelname hieraan kunt u contact opnemen met Carla Scheepe info@EigenWijzeWoorden.nl

€ 12.50,-
woensdag 19 april 2017, 10:15 uur tot 12:15 uur
  • Georganiseerd door: de Bibliotheek Schiedam
  • Contactpersoon: Kittie Boone
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefoon: 010 714 63 35