Workshop: geheimen van een recruiter

Logo van stichting DeBroekriem

ism De Broekriem

Heb je altijd al willen weten wat een recruiter nu eigenlijk wil horen bij een intake?

Waarom stelt de recruiter je bepaalde sollicitatievragen? Hoe kun je jouw talenten beter profileren? En nog veel meer van dit soort vragen komen aanbod in deze workshop. Kavita Parsan geeft je een kijk je achter de schermen bij de recruiter. Je krijgt de mogelijkheid om inzichten op te doen. Je krijgt ook handvatten mee om jezelf op een gestructureerde, krachtige en zelfverzekerde manier te profileren.

Weet je wat het verschil is tussen een Talent, Vaardigheid, Competentie, en Kerneigenschap? Wil je het antwoord weten, kom  naar de workshop “Leer de geheimen van een recruiter”.

Spreker Kavita Parsan

Kavita Parsan heeft als achtergrond Pathologie op cellen. Kavita wilde meer weten over wat een mens beweegt en motiveert maar niet letterlijk de mens van binnen zien. Daarom heeft zij haar  studie verlegd naar Coaching en Training.

Kavita werkt al ruim vijf jaar als zelfstandige coach en trainer op gebied van persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden.  Recent heeft zij een aantal recruiter modules gevolgd om een kijkje te nemen achter de schermen. Zo heeft zij gezien hoe het is om aan de andere kant van de tafel te zitten. Kavita deelt een aantal  ‘geheimen’ met de deelnemers met betrekking tot hoe je jezelf kunt profileren in een sollicitatiegesprek. Zij gaat het vooral hebben over wie je bent en hoe dicht bij jezelf kunt blijven en toch jezelf zakelijk kunt overkomen bij bedrijven. Verder vertelt Kavita over het profileren van talenten.

Aanmelden

Deelname aan de workshops is gratis. Gelieve van te voren aan te melden op: http://www.debroekriem.nl/events/

De workshop vindt plaats in de Bibliotheek in de Korenbeurs, Lange Haven 145 Schiedam 10.00 uur tot 12.30 uur. De inloop start om 9.30 uur. Na afloop is er alle ruimte om in de Korenbeurs na te praten en met elkaar te netwerken. Koffie, thee en drankjes zijn voor eigen rekening.

DeBroekriem, winnaar vrijwilligersprijs 2016

DeBroekriem is de gelukkige winnaar van de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2016. DeBroekriem is opgevallen bij de jury door haar visie over werken met vrijwilligers. Mensen die vrijwilliger zijn bij DeBroekriem ontwikkelen zich tot een goede eventmanager. Zij breiden hun netwerk uit en profileren zichzelf als een actieve en positieve werkzoekende. Dit doen zij door het organiseren van sollicitatieworkshops. Het vrijwilligerswerk bij DeBroekriem is een opstap naar werk, na afloop ontvangen zij een certificaat en zeggen ze “Tot nooit!”, 70% van de vrijwilligers die uitstromen krijgt namelijk een baan.

Kavita Broekriem 2

Gratis!