Workshop netwerken en social selling

logo stichting DeBroekriem

Denken, durven en doen!

Netwerken is belangrijk! Zeker als je een baan zoekt, maar netwerken is niet vragen om een baan.

Een goed netwerk bestaat uit relaties die jou kennen en waarderen om wie je bent en wat je doet. Hoe krijg je nu de aandacht die jij wilt? Hoe zorg ik er voor dat men naar mij luistert. En, oh ja, wat is ook alweer een elevator pitch?

Social Selling werkt nog beter. Zorgt er voor dat mogelijk werkgevers naar jóu toekomen.  Maar hoe doe je dat allemaal? Wat zijn de do’s en dont's? Hoe presenteer je jezelf dan?  Allemaal zaken die uitgebreid aan bod komen tijdens deze workshop.

Spreker Michiel Plazier

Michiel plazier geeft vanuit eigen ervaring een workshop over netwerken en social selling. Vanuit zijn tijd als directeur van grote reisorganisaties maar ook vanuit een werkzoekende positie. Hij kent beiden kanten zeer goed als het gaat om solliciteren en netwerken.

In de interactieve workshop legt hij op een inspirerende wijze uit, hoe je het kan aanpakken. Tevens daagt hij jou uit om meer “out-of the-box” te gaan denken, durven én doen! Kortom, laat je inspireren en ga direct daarna aan de slag voor een betere kans op de arbeidsmarkt!

Aanmelden

Deelname aan de workshops is gratis. Gelieve van te voren aan te melden op: http://www.debroekriem.nl/events/

De workshop vindt plaats in de Bibliotheek in de Korenbeurs, Lange Haven 145 Schiedam 10.00 uur tot 12.30 uur. De inloop start om 9.30 uur. Na afloop is er alle ruimte om in de Korenbeurs na te praten en met elkaar te netwerken. Koffie, thee en drankjes zijn voor eigen rekening.

DeBroekriem, winnaar vrijwilligersprijs 2016

DeBroekriem is de gelukkige winnaar van de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2016. DeBroekriem is opgevallen bij de jury door haar visie over werken met vrijwilligers. Mensen die vrijwilliger zijn bij DeBroekriem ontwikkelen zich tot een goede eventmanager. Zij breiden hun netwerk uit en profileren zichzelf als een actieve en positieve werkzoekende. Dit doen zij door het organiseren van sollicitatieworkshops. Het vrijwilligerswerk bij DeBroekriem is een opstap naar werk, na afloop ontvangen zij een certificaat en zeggen ze “Tot nooit!”, 70% van de vrijwilligers die uitstromen krijgt namelijk een baan.

Michiel Plazier jpeg

Michiel Plazier