De Voorleesbrigade voor elke gelegenheid

Foto van één van de leden van De Voorleesbrigade die voorleest tijdens de opening van de Bibliotheek in de Korenbeurs in 2015

In de wijk, op school, of in uw bedrijf
4.6/5 rating (7 votes)

Wilt u de Voorleesbrigade uitnodigen om voor te lezen in de wijk, op school, of uw bedrijf?

Bij het uitreiken van diploma's, lintjes of medailles, het gedenken van dierbaren of strijders voor vrede en vrijheid, bij de opening van een tentoonstelling, winkel of nieuw bedrijf, in de pauze van een concert, bij het Nationale Voorleesontbijt, tijdens het wachten op de dokter, de tandarts, de bus of het vliegtuig...overal en altijd is er plek voor een verhaal. Daarom heeft de Schiedamse bibliotheek de Voorleesbrigade gevormd.

De leden van de Voorleesbrigade kunnen bij elke denkbare gelegenheid een passend verhaal voorlezen aan kinderen of volwassenen, in een grote groep of in een intiem clubje.

Stuk voor stuk hebben de Voorleesbrigadeleden mee gedaan aan de Voorleesmarathon en zijn door een deskundige adviescommissie geselecteerd. Van een stemacteur hebben zij les gekregen in het voorlezen. En om het niveau op peil te houden worden masterclasses gegeven. De brigadeleden zorgen voor gepaste kleding en zijn herkenbaar door de Voorleesbadge.

Wil u de voorleesbrigade inzetten? Neem contact op met Irma Metaal, coördinator van De Voorleesbrigade van de Bibliotheek Schiedam.

Foto van de Voorleesbrigade in de Korenbeurs tijdens ´Koren onder de Molens´.

voorleesbrigade in actie koren onder molens

• Media: