Gratis Luisterbieb-app

Foto van een hand die een telefoon vasthoudt waarop de Luisterbiebapp is geopend.

Gratis voor leden en niet-leden!
3.7/5 rating (11 votes)

Download de gratis app van de Bibliotheek en u heeft toegang tot luisterboeken, luistercolleges en meer.

De LuisterBieb is er voor iedereen, het is gratis en makkelijk. U luistert naar boeken waar en wanneer u maar wilt: in de trein, auto, tijdens het sporten, strijken, tuinieren, in bed of op het strand. De LuisterBieb is gratis en offline te gebruiken voor leden en niet-leden.

De app is heel eenvoudig in gebruik. U downloadt eenmalig het gewenste luisterboek. Voor het luisteren is geen internetverbinding nodig. Het gedownloade boek wordt opgeslagen op uw smartphone of tablet. U start het verhaal en de rest volgt vanzelf. Heeft u de app nog niet in je bezit? Downloaden is gratis en kan via de App Store of via Google Play.

Gevarieerde en recente titels

Luisteraars zijn enthousiast over de collectie, die op dit moment vele titels bevat waaronder bestellers van bekende auteurs. De collectie is gevarieerd: zo spreekt Isa Hoes haar eigen boek Toen ik je zag in en is het nieuwe luisterboek Vlammen van de bestbeluisterde schrijfster Suzanne Collins toegevoegd.

Naast volwassenen kunnen jongeren van verschillende leeftijden volop plezier beleven aan deze app. De kleinsten kunnen luisteren naar Pluk van de Petteflet en Kikker en jongeren kunnen o.a. luisteren naar Het leven van een loser (deel 3) van Jeff Kinney, Ooggetuigen van Carry Slee en Geheimen van het wilde woud van Tonke Dragt. Verder is er nog volop keuze uit bestsellers van o.m. Dan Brown, Nicci French, Herman Koch, Saskia Noort en Khaled Hosseini en colleges van Maarten van Rossem.

Onder het motto 'Luisteren voor je lijst' kan de app ook een stimulans zijn voor scholieren om boeken voor hun literatuurlijst te beluisteren, bijvoorbeeld in de bus of fiets op weg naar school. Daarvoor zijn speciaal titels ingekocht. 

De app

De app ziet eruit als een afspeelapparaat (player), met daarin geïntegreerd een Luisterboekbibliotheek, reviewmogelijkheid en social media. De player is door de gebruiker helemaal naar eigen behoefte in te stellen en is daarmee ook zeer geschikt voor mensen met een visuele beperking of dyslexie.

Download de gratis app nu en geniet van het aanbod in de luisterbieb-app!