Bibliotheek aan huis dienst

Foto van een vrijwilliger die bij een van de gebruikers van de bibliotheek-aan-huis-dienst voor de deur staat.

Als de bibliotheek voor u te ver is….
5.0/5 rating (5 votes)

Kunt u niet zelf (meer) naar de bibliotheek gaan en wilt u wel graag blijven lezen?

Dan biedt de Bibliotheek-aan-huis-dienst de oplossing. Dit is een extra service voor mensen die die niet meer zelfstandig naar de bibliotheek kunnen komen. In dat geval komt de Bibliotheek Schiedam naar u toe. Een vaste vrijwilliger haalt de door u gewenste materialen bij de bibliotheek op, en levert deze ook weer in.

De Bibliotheek Schiedam heeft diverse soorten romans; historische romans, streekromans, detectives en moderne romans, ook als luisterboeken verkrijgbaar, hobbyboeken, de Schiedam-collectie, reisverhalen en Engelse romans. Verder kunt u DVD’s en blu-ray films lenen (hier zijn wel kosten aan verbonden) en zijn er grootletterboeken voor mensen die minder goed (gaan) zien.

Bibliotheek-aan-huis lidmaatschap 

Het basislidmaatschap voor de Bibliotheek-aan-huis kost € 38,00 per jaar. Hiermee kunt u acht boeken per keer lenen. Deze boeken mag u maximaal zes weken lenen. Hierna ruilt de vrijwilliger deze voor u om.

Bent u al lid?

Maar zou u graag gebruik maken van de Bibliotheek-aan-huis-dienst? Laat uw abonnement dan, zonder bijbetaling, omzetten naar een Bibliotheek-aan-huis abonnement. Zo beleeft u weer volop plezier van de collectie van de Bibliotheek Schiedam!

Wilt u gebruik maken van deze service?

Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden. Natuurlijk mag iemand anders dit ook voor u doen. 

Aanmelden of meer informatie?

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bel 010 714 63 00 of vraag ernaar bij de servicebalie van de Bibliotheek in de Korenbeurs.