Gratis online cursussen

Foto van een vrouw die aan het studeren is.

Talen, fotografie, solliciteren en meer!
4.6/5 rating (8 votes)

Als lid van de Bibliotheek kun je elk jaar gratis twee online cursussen volgen.

Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of wegwijs te worden in een computerprogramma. Er zijn in totaal 30 cursussen in de categorieën Vrije tijd, Persoonlijke ontwikkeling, Computer en nieuwe media en Gezondheid en opvoeding en Talen.

Hoe werkt het?

Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kan je twee cursussen per jaar kiezen. Je volgt de cursus van je keuze in je eigen tijd en tempo. Het enige dat je nodig hebt, is een werkende internetverbinding. Na het aanmelden kom je in je persoonlijke cursusomgeving waar je cursus voor je klaarstaat. Log in op https://www.bibliotheek.nl/cursussen.html en start vandaag nog! 

Cursus van de maand

Bij de Bibliotheek ben je nooit uitgekeken of uitgeleerd. Als extraatje krijg je daarom iedere maand een korte online cursus cadeau. Elke maand staat er een nieuwe korte cursus voor je klaar, zodat je elke maand weer iets nieuws kan leren.


Waarom cursussen van de Bibliotheek?

Door online cursussen aan te bieden, levert de bibliotheek een extra bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van bibliotheekleden. De Bibliotheek stelt zich ten doel dat iedereen volwaardig en zelfstandig aan de samenleving kan deelnemen. Daarnaast wil de Bibliotheek een (online) plaats bieden voor een ieder die wil ontspannen en die een moment van rust zoekt om informatie in wat voor vorm dan ook tot zich te nemen.