Voorjaarsvakantie

Foto van kinderen die een gat in de lucht springen omdat het vakantie is

happy kids vieren vakantie in de bieb

In de voorjaarsvakantie van 22 - 26 februari zijn er in de Korenbeurs weer leuke en leerzame activiteiten voor kinderen.

De narcissen staan op sommige plekken al in volle bloei, maar de echte winter moet nog beginnen. Toch kijken we vast vooruit naar de voorjaarsvakantie. In die week staat het prentenboek van Sean Covey, ‘de 7 eigenschappen van happy kids’ centraal.

Maak kennis met de kids van Zeveneik: Goof de Beer, Stuiter Konijn, Lily Stinkdier, Ed en Elsie Eekhoorn, Steven Stekelvarken en niet te vergeten Allie Allemansvriend (en Ernst de Worm, maar die verstopt zich graag). Ieder dier staat symbool voor een van de zeven eigenschappen uit de internationale bestseller 'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap' van Stephen Covey en samen beleven ze veel avonturen. Kinderen kunnen zich met deze zeven eigenschappen op speelse wijze vanuit hun eigen talenten en persoonlijkheid ontwikkelen.  

Op maandag- 22 en woensdagmiddag 24 februari van 14.00 - 15.30 uur zijn er twee workshops, waar Stefanie door middel van thema’s uit het boek aan de slag gaat met de kinderen.  Kinderen leren op een creatieve en educatieve manier meer over zichzelf en waar ze staan in hun omgeving .

Vrijdag 26 februari om 14.00 uur is het tijd om lekker te ontspannen bij de Biblioscoop bij de film Inside Out.  

Deelname is gratis. Wil je er zeker van zijn dat je maandag en woensdag mee kan doen met de workshops? Meld je dan aan: mail naar programmering@debibliotheekschiedam.nl. Er is namelijk plek hebben voor 15 deelnemers.  Voor de biblioscoop hoeft niet aangemeld te worden. 

Happy kids van Zeveneik

 

Populairste diensten

 • Wifi

  Gratis draadloos internet
  In de Bibliotheek Schiedam kun je gratis gebruik maken van draadloos internet tijdens de openingstijden.
 • Huisregels

  In de bibliotheek en gebruik pc's
  De Bibliotheek Bibliotheek hanteert huisregels voor het bibliotheekbezoek en gebruik van de pc's en internet.
 • Muziekweb

  De grootste muziekcollectie van Europa.
  Als lid van de Bibliotheek Schiedam kunt u muziek uit de collectie van Muziekweb bestellen.