Digitaal spreekuur in De 5 Molens - december

Afbeelding van een laptop, tablet, e-reader en smartphone.

Gratis inloop en advies

Komt u er niet uit? Kom naar het digitaal spreekuur!

Heeft u vragen over het gebruik van uw smartphone, mobieltje, laptop, tablet of e-reader? Kom op maandag 17 december van 13.00 - 16.00 uur naar het gratis Digitaal spreekuur in De 5 Molens, Nieuwe Damlaan 818 in Schiedam.

Deskundige vrijwilligers van het Leercentrum SeniorWeb Bibliotheek Schiedam zitten klaar om advies te geven.

Het spreekuur heeft een open inloop. Afhankelijk van het aantal bezoekers kan er sprake zijn van een wachttijd. Bezoekers nemen hun eigen apparaat mee en het advies is gratis.

Het Digitaal spreekuur wordt ook elke tweede dinsdag van de maand gehouden in de Bibliotheek in de Brug aan het Heijermansplein 35, en elke vierde donderdag van de maand in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 in Schiedam.

Gratis!
maandag 17 december 2018, 13:00 uur tot 16:00 uur