Het laatste nieuws van de Bibliotheek Schiedam

Inspirerende creatieve workshops.

Terugblik op een succesvol jaar Schrijfcafé georganiseerd door Carla Scheepe en Liesbeth Mende.

16 t/m 22 juli 2018 bij jouw bibliotheek

Week 29 bij de Bibliotheek Schiedam.

Zomerbieb in Willem Alexandersportpark, Early Man in de Biblioscoop, Digitaal spreekuur in de 5 Molens en een expositie.

Sluiting de Bibliotheek in de Erker

Vrijdag 13 juli voor het laatst geopend.

Vanaf 13.00 uur wordt er geen collectie meer uitgeleend in de Bibliotheek in de Erker aan de Jan van Avennesstraat.

Terugblik symposium S’taal

Strijd tegen laaggeletterdheid.

Op dinsdag 19 juni was de eerste editie van S`taal, een symposium over de aanpak van laaggeletterdheid in de stad.

Vacature 18.01

Technisch gebouwenbeheerder

Werken in de monumentale Korenbeurs van Schiedam op basis van een min/maxcontract voor minimaal 12 uur per week.

Dinosaurus in de Korenbeurs

Indrukwekkende verschijning!

Jurassic Kingdom komt van zaterdag 7 juli tot en met zondag 29 juli naar Schiedam

9 t/m 15 juli 2018 bij jouw bibliotheek

Week 28 bij de Bibliotheek Schiedam.

Jazzmuziek in de Korenbeurs, sluiting van de bibliotheek in De Erker, Digitaal spreekuur in De Brug, cursussen en meer.

Samen de zomer in

Bezoek de Korenbeurs, nu nog aangenamer.

De laatste maanden is er hard gewerkt aan de Korenbeurs waar de Bibliotheek en de horeca van Césant zijn gevestigd.

2 t/m 8 juli 2018 bij jouw bibliotheek

Week 27 bij de Bibliotheek Schiedam.

DInoverhalen op de boerderij, Vakantiebieb 2018, gratis cursus, expositie archeologische voorwerpen in de Korenbeurs.

Zomertijdmachine

Ga op avontuur met de zomertijdmachine.

Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen meedoen met workshops en zo met de zomertijdmachine naar een andere reizen.