Het laatste nieuws van de Bibliotheek Schiedam

Terugblik Nationale Voorleeslunch

De Nationale Ouderendag.

De Bibliotheek Schiedam laat ouderen genieten van de kracht van verhalen.

Overzicht week 42

Maandag 16 t/m zondag 22 oktober 2017.

Aftrap Piet Paaltjens Parade met klassiek concert, Schrijfcafé, Tom en Jerry in de Biblioscoop en een expositie.

Overzicht week 41

Maandag 9 t/m zondag 15 oktober 2017.

Kinderboekenweek, Digitaal spreekuur in De Brug, Barbershop Harmony concert en de expositie 'Chaotische Ordening'.

Overzicht week 40

Maandag 2 t/m zondag 8 oktober 2017.

Dinsdag 3 oktober is de Korenbeurs gesloten. Kinderboekenweek, Schrijfcafé en Informatieavond Positief Opvoeden.

Vacature bij de Bibliotheek Schiedam

Vacature lid voor de Raad van Toezicht.

Bewaak kritisch en onafhankelijk het beleid van de organisatie en de kwaliteit van de dienstverlening.

De Bibliotheek Schiedam op avontuur

Zoektocht naar HaverSchmidt in Dordrecht

De bibliotheek is altijd op zoek naar verhalen. Voor de Piet Paaltjens Parade stuitte zij op een bijzondere ontdekking.

Eigen Kracht Markt op 7 oktober

Voor meer kwaliteit van uw leven

Laat u verrassen door het aanbod

Overzicht week 39

Maandag 25 sept t/m zondag 1 okt 2017.

Literair café met Frank Westerman in de Korenbeurs, poppentheater, expositie, cursus Klik en Tik en Digitaal spreekuur.

Start kaartverkoop Piet Paaltjens Parade

Volledig programma online!

De Piet Paaltjens Parade kondigt vandaag haar volledige programma aan. Ook is de kaartverkoop gestart.

Kinderboekenweek 2017

Griezels, engerds en heksen.

Rondom de Kinderboekenweek zijn er vier spannende voorstellingen in de Korenbeurs voor kinderen vanaf 4 jaar.