Het laatste nieuws van de Bibliotheek Schiedam

Open Middag in de 5 Molens

Voor informatie over een cursus.

Weet u niet goed voor welke cursus u zich kunt aanmelden of wilt u eerst meer informatie?

Overzicht week 50

Maandag 11 t/m zondag 17 december 2017.

Expositie 'Vreemde Vis', Digitaal spreekuur in De Brug, Literair Café met Tommy Wieringa en de workshop e-books lenen.

Overzicht week 49

Maandag 4 t/m zondag 10 december 2017.

Laatste dagen Pink Panther tentoonstelling, Sinterklaasavond, Schrijfcafé, Expositie 'Vreemde Vis' en Syrische muziek.

Overzicht week 48

Maandag 27 nov t/m zondag 3 dec 2017.

Nederland Leest, Pink Panther tentoonstelling, Workshop LEGO, Cursus Klik en Tik en Literair Café met Douwe Draaisma.

Overzicht week 47

Maandag 20 t/m zondag 26 november 2017.

Nederland Leest, Pink Panther tentoonstelling, Positief opvoeden (social media) en Digitaal spreekuur in de Korenbeurs.

Overzicht week 46

Maandag 13 t/m zondag 19 november 2017.

SuikerZoet Filmfestival, Nederland Leest, Pink Panther tentoonstelling, Schrijfcafé, Scratch en digitaal spreekuur.

Renovatie Korenbeurs

Bibliotheek blijft open.

Op 13 november start D&S Bouwbedrijf, eigenaar van het pand, met werkzaamheden in de Korenbeurs.

Overzicht week 45

Maandag 6 t/m zondag 12 november 2017.

Nederland Leest, Pink Panther tentoonstelling, de film Wall-E, Cursus Klik en Tik en Cursus Internet voor gevorderden.

Nederland Leest 2017

De toekomst: Robotica

November is de maand van Nederland Leest: de grootste leesbevorderingscampagne van de openbare bibliotheek.

Overzicht week 44

Maandag 30 okt. t/m zondag 5 nov. 2017.

Nederland Leest, Schrijfcafé, Pink Panther expositie, poppentheater, I, Robot in de biblioscoop en De Brug gesloten.