Het laatste nieuws van de Bibliotheek Schiedam

28 mei t/m 3 juni 2018 bij jouw bibliotheek

Week 22 bij de Bibliotheek Schiedam.

Lezing over de Bibliotheek Schiedam, Cursus gelukkig en gezond 100 worden, Workshop Kinder EHBO en striptentoonstelling.

Boek of film gereserveerd?

Waar staat deze op de locaties?

U heeft bericht ontvangen dat het boek dat u heeft gereserveerd voor u klaar staat. Maar waar kunt u deze vinden?

21 t/m 27 mei bij jouw bibliotheek

Agenda wk 21 bij de Bibliotheek Schiedam

Tweede Pinksterdag gesloten, Digitaal Spreekuur in de korenbeurs, zomerhits met Gijs van Rij en striptentoonstelling.

Het boek van de dag

Elke dag een ander boek uitgelicht.

In de Bibliotheek in de Korenbeurs staat sinds kort een zuil met daarop het boek van de dag.

14 t/m 20 mei 2018 bij jouw bibliotheek

Week 20 bij de Bibliotheek Schiedam.

Met Pinksteren gesloten, workshop E-books lenen, Schrijfcafé, Studeren in de bieb, striptentoonstelling, online cursus.

7 t/m 13 mei 2018 bij jouw bibliotheek

Week 19 bij de Bibliotheek Schiedam.

Tijdens Hemelvaartsdag gesloten, meivakantie, concert, Biblioscoop, Digitaal spreekuur, striptentoonstelling en meer!

Studeren in de bieb

Laat je niet afleiden!

Tot en met dinsdag 22 mei kun je in alle stilte studeren voor je schriftelijk examen in de Beurszaal in de Korenbeurs.

30 april t/m 6 mei 2018 bij jouw bibliotheek

Week 18 bij de Bibliotheek Schiedam.

Meivakantie, Striptentoonstelling door burgemeester Lamers, voorstelling over Westerbork, Dikkertje Dap en voorlezen.

Leesclub Makkelijk Lezen

Meer lezen = beter in taal.

Beter Nederlands leren door samen te lezen.

Meivakantie in de Bieb

Thema: Molens in Schiedam en Biblioscoop

Stefanie Kampman geeft vier leuke en leerzame workshops en de biblioscoop draait weer.