Het laatste nieuws van de Bibliotheek Schiedam

Samen de zomer in

Bezoek de Korenbeurs, nu nog aangenamer.

De laatste maanden is er hard gewerkt aan de Korenbeurs waar de Bibliotheek en de horeca van Césant zijn gevestigd.

2 t/m 8 juli 2018 bij jouw bibliotheek

Week 27 bij de Bibliotheek Schiedam.

DInoverhalen op de boerderij, Vakantiebieb 2018, gratis cursus, expositie archeologische voorwerpen in de Korenbeurs.

Zomertijdmachine

Ga op avontuur met de zomertijdmachine.

Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen meedoen met workshops en zo met de zomertijdmachine naar een andere reizen.

25 juni t/m 1 juli 2018 bij jouw bibliotheek

Week 26 bij de Bibliotheek Schiedam.

Vakantiebieb, Digitaal spreekuur, Eindpresentatie wijkcultuurklassen Nieuwland en Expositie Archeologische voorwerpen.

Boekenzoeker helpt!

Op zoek naar een leuk boek voor de zomer

Boekenzoeker is een website die kinderen helpt met het uitzoeken van een boek.

Schiedam krijgt eigen Taalhuis

Schiedam bundelt krachten

Op dinsdag 19 juni 2018 organiseerde de Taalcoöperatie de eerste editie van S`taal,

18 t/m 24 juni 2018 bij jouw bibliotheek

Week 25 bij de Bibliotheek Schiedam.

IkToon Schiedam, Zangpodium, Schrijfcafé, Spannende boeken weken en stripboekententoonstelling in de Korenbeurs.

VakantieBieb 2018

Lekker lezen in je vakantie!

Altijd en over e-books lezen op de camping, op het strand, in de trein en het vliegtuig zonder boeken te hoeven sjouwen

11 t/m 17 juni 2018 bij jouw bibliotheek

Week 24 bij de Bibliotheek Schiedam.

Spannende boeken weken, voorlezen met muziek, digitaal spreekuur in De Brug, striptentoonstelling en cursussen.

Enthousiasme over Schoolschrijvers

Traject afgesloten op twee scholen

In de afgelopen maanden hebben twee Schoolschrijvers in Schiedam gewerkt, op IBS Ababil en OBS De Peperklip.