Aangepaste openingstijden

Afbeelding van de kerstwens 2014 met de Korenbeurs erop

rond de feestdagen in 2014

Rond de feestdagen zijn de openingstijden van de Bibliotheek Schiedam aangepast.

Op woensdag 24 december op kerstavond sluiten alle voorzieningen van de Bibliotheek Schiedam om 16.00 uur. Beide kerstdagen zijn alle bibliotheekvoorzieningen gesloten.

Op oudejaarsdag sluit de Bibliotheek Schiedam om 16.00 uur.
Op nieuwjaarsdag zijn alle voorzieningen van de Bibliotheek Schiedam gesloten.

Vanaf vrijdag 2 januari bent u weer welkom in de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf, in De Erker, in Wijkcentrum De Brug, in De Nieuwe Harg en in De Klinker (ook geopend tijdens de schoolvakantie).