Aanpassing openingstijden de Brug.

Foto van de ingang van De Brug.

Extra openingstijden voor de Bibliotheek

Met ingang van 7 november is de Bibliotheek in de Brug ook geopend op maandagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur.

In dit gezellige wijkcentrum is een recreatieruimte, een koffiebar, een leestafel met kranten en tijdschriften, gratis Wifi, een compacte wisselende collectie boeken en een ophaal- en afgiftepunt van materialen van de Bibliotheek Schiedam te vinden.

Door in te loggen op deze website kunnen leden de hele collectie van de Bibliotheek Schiedam doorzoeken en is het mogelijk te reserveren en aan te geven waar u de bestelling op wilt halen. Als het bestelde beschikbaar is, brengt de vervoersdienst deze materialen naar de gekozen bibliotheekvoorziening, dus ook naar de Bibliotheek in Wijkcentrum De Brug.

Na afloop van de leentermijn zijn de materialen in elke bibliotheekvoorziening in Schiedam in te leveren.

Kijk voor alle openingstijden van de Bibliotheek in de Brug en alle overige locaties op deze website bij de locaties.