Activiteitenladder

Activiteitenladders van april tot en met juni 2014

April tot en met juni 2014

De activiteitenladder van april tot en met juni is af te halen en te downloaden.

Ook voor april tot en met juni 2014 zijn weer veel leuke leerzame en interessante activiteiten georganiseerd in samenwerking met organisaties uit de regio. Samenwerken is essentieel, omdat de bibliotheek meer is dan alleen een ‘gebouw waar boeken worden uitgeleend’. Informatie vind je overal om je heen en wij willen dit graag delen, ook door middel van activiteiten.

Kijk voor de meeste actuele informatie over de activiteiten in de agenda op deze website.