Agenda april en mei

Bekijk hem hier.

De agenda van april en mei 2015 is beschikbaar.

Bekijk hem onderaan dit artikel of neem hem mee uit een van de Schiedamse bibliotheekvoorzieningen.

De Bibliotheek aan het Stadserf verhuist eind mei naar de Korenbeurs. Als alles volgens verwachting loopt, opent de Bibliotheek in de Korenbeurs haar deuren in juni dit jaar!

In deze nieuwe centrale locatie kan je boeken en en andere media lenen, gebruik maken van gratis Wifi, aanschuiven aan de leestafel en aan de computers, lekkere koffie dinken bij de horeca, rust vinden op de werkplekken met prachtuitzicht over Schiedam en samen groeien in de groene ontmoetingsruimte. Daarnaast is er ook nog eens heel veel te doen, altijd in samenwerking met lokale partners.

Dat is ook nu in de Bibliotheek aan het Stadserf het geval. Benieuwd wat er allemaal te doen is?