Agenda mei en juni

Hoge bomen op de voorkant van de agenda van mei en juni 2017

Bekijk de agenda!

Ook in mei en juni 2017 is er weer heel veel te doen, horen, zien en beleven bij de Bibliotheek Schiedam.

In de voorzieningen in de wijken worden digitale cursussen en (gratis) digitale spreekuren gehouden en kan iedereen beter leren lezen in de leesclub ‘Makkelijk lezen’.

In de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 staan in de lentemaanden onder andere de expositie Identiteit, het Literair Café met Manon Uphoff, optische illusies, muziek in de bibliotheek, digitale cursussen en spreekuren, het schrijfcafé, informatiebijeenkomsten over opvoeden, workshops voor werkzoekenden ism De Broekriem, poppentheater en leerzame en leuke activiteiten voor kinderen op het programma.

Benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk het agendaoverzicht.