Alles met de iPad

Afbeelding van een iPad

Start in oktober 2015

Stap over naar een papierloos bestaan! Hoe? Dat leert u tijdens de cursus 'Alles met de iPad'

De Bibliotheek Schiedam organiseert diverse cursussen, waaronder de cursus 'Alles met de iPad'.

In drie bijeenkomsten van drie uur leren deelnemers nog meer uit de iPad te halen.

De iPad maakt het namelijk mogelijk papierloos door het leven te gaan. Voor de gemiddelde gebruiker vervangt de iPad de 'gewone' computer volledig. Apps maken het mogelijk documenten te vervaardigden, te scannen, bewerken, versturen, op te slaan of met anderen te delen. Daarmee opent de iPad de deur naar een vrijwel papierloos bestaan.

In onderstaand agendapunt is meer informatie over deze cursus te vinden.