Op reis met Andre Kuipers

Op Boek en Bal Schiedam 2014

Ga je mee op reis naar de ruimte, langs spraakmakende verhalen, avontuurlijke ervaringen en boeiende documentaires?

Op Boek&Bal Schiedam op zaterdag 15 maart 2014 komt de hele wereld samen. Herman Brusselmans, Abdelkader Benali, Sunny Bergman, Arjen Lubach, Marente de Moor, Franca Treur, Bettine Vriesekoop en Ernest van der Kwast, je komt ze allemaal tegen tijdens de reis om de wereld aan het Stadserf in Schiedam.

LET OP: de inloop start om 18.30 uur.

Ben dus op tijd en mis niets van dit spektakel vol woordkunst, verre reizen en mooie verhalen.

Andre Kuipers

Op naar de sterren en daar voorbij met André Kuipers
Zelfs het buitenaardse is binnen handbereik op Boek&Bal Schiedam. Niemand minder dan  astronaut Andre Kuipers neemt je mee naar een heel andere dimensie. Op Boek&Bal Schiedam vertelt hij over zijn persoonlijke reiservaringen en avonturen.

Voor alle leeftijden

Boek&Bal Schiedam is voor iedereen vanaf 18 jaar.  Jonge woordkunstenaars als Derek Otte, Lennart Pieters, Gino van Wenen, Malique, Charlie Dichter, Naomi Veldwijk, Van ieder1 en Izzy zullen kun kunsten laten horen en zien. Als hoodact zal Typhoon één van Nederlands grote rappers, onder andere bekend van zijn album tussen Licht en Lucht en de Fakkelbrigade, het podium beklimmen.

Kaartverkoop

Met vroegboekkorting kosten de kaarten van Boek&Bal Schiedam € 17,50 of met CJP-, 65+- of bibliotheekpas van de Bibliotheek Schiedam € 15,00. De tickets zijn verkrijgbaar op onderstaande website van Boek&Bal Schiedam.