Bibliotheek Noord gesloten

Hartelijk dank voor uw bezoek.

De Bibliotheek Schiedam wil u van harte danken voor uw bezoek de afgelopen jaren.

15 december 2012, om 14.00 uur werden de deuren van de bibliotheek aan het Bachplein definitief gesloten.

Inleveren materiaal na 15 december 2012
Op de locatie Noord kunt u op 17, 18, 19, 20 december en op 2, 3, 7, 8, 9 en 10 januari gebruik maken van een tijdelijk inleverpunt. De geleende materialen kunt u tussen 13.00 en 16.00 uur deponeren in een speciale opvangbak bij de ingang. Alle ingeleverde materialen neemt onze bibliotheekmedewerker aan het einde van de dag in. Vanaf dat moment schrijft zij de materialen van uw bibliotheekpas af.
Tevens kunt op de locatie Stadserf in Schiedam-Centrum terecht.

Heeft u vragen over de nieuwe locaties, openingstijden, etc., dan kunt u die stellen aan het Stadserf of via de website.

Wij hopen u binnenkort te ontmoeten op de locatie Stadserf of in de directe toekomst op de twee nieuwe vestigingen de Klinker en de Nieuwe Harg.