Bibliotheek terug in West

Foto van WOT / de bibliotheek in de Sint Liduinastraat

De Bibliotheek Schiedam woont samen.

Vanaf nu is de Bibliotheek weer terug in Schiedam West.

WijkOndersteuningsTeam (WOT) Centrum-West verhuisde in december al van het Rubensplein naar de Sint Liduinastraat 58a naar het pand waar voorheen apotheek 't Gouden Hert was gevestigd. Nu is het ook mogelijk om hier gebruik te maken van de bibliotheekdiensten.

Op de tijden dat WOT Centrum West aan de Sint Liduinastraat geopend is kunnen Schiedammers hier nu dus ook terecht voor; het lezen van de krant of een tijdschrift, het gebruiken van de gratis wifi, het afhalen van reserveringen (de volledige collectie is online beschikbaar), inleveren van bibliotheekmateriaal of gewoon een praatje. Ook start hier binnenkort een Meeleesclub, voor volwassenen die beter willen leren lezen en een kinderboekensoos.

WOT Centrum-West is een van de 6 WOT’s waar Schiedammers bij de medewerkers van het WOT terecht kunnen met hulpvragen. De WOT’s zitten verspreid over de wijken van Schiedam en ondersteunen bewoners waar dit nodig is.

Wilt u vooraf zeker weten of WOT Centrum West geopend is? Bel dan op doordeweekse dagen op telefoonnummer 010 - 754 15 15. Voor vragen over bibliotheekzaken kunt u 7 dagen per week vanaf 10.00 uur bellen op 010 714 63 00 of mailen naar klantenservice@debibliotheekschiedam.nl.

WOT en bibliotheek in het nieuwe Stadsblad 13 feb 2019