Boeken lezen, schrijvers ontmoeten

Manuscripta: de opening van het boekenseizoen

Op 1 en 2 september vindt de jaarlijkse opening van het boekenseizoen plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Toegangskaarten zijn te koop via de website van Manuscripta.

Ontmoet uw favoriete schrijvers. Aanwezig zijn onder andere: René Appel, styliste Dyanne Beekman, Britta Bolt (pseudoniem voor thrillerduo Britta Böhler & Rodney Bolt), Gouden Strop-winnaar Bram Dehouck, Nico Dijkshoorn, Anna Enquist, Ronald Giphart en nog veel meer. De entree bedrag voor zaterdag of zondag €12,50, een passe-partout kost voor beide dagen €20.

Leden van de Bibliotheek Schiedam krijgen €2,50 korting op een dagkaart en €5 korting op de passe-partout. Klik op onderstaande link voor de voorwaarden.