Boekverkoop

Opbrengst is voor Serious Request 2014

Kom langs in de Bibliotheek aan het Stadserf 1, sla je slag voor 1,50 euro per boek of dvd en steun Serious Request!

Vanaf zaterdag 6 december worden boeken en dvd's verkocht in de Bibliotheek aan het Stadserf. De verkoop vindt plaats tot en met zaterdag 13 december 15.00 uur. Om ook op deze laatste dag nog zoveel mogelijk boeken en dvd's aan de stad terug te geven en geld voor het goede doel in te zamelen, mag u op zaterdag 13 december vanaf 12.00 uur zelf bepalen wat u voor uw boeken betaalt, door een donatie te geven voor het goede doel.

Op zondag 14 december is de cheque met de opbrengst van € 606,- bij PopUpTV in Winterland overhandigd.