Bomen Korenbeurs geplaatst

Foto van het plaatsen van de subtropische bomen in de Korenbeurs

Subtropische bomen in het atrium

Dinsdagochtend 12 mei zijn de bomen in de Bibliotheek in de Korenbeurs geplaatst.

Onder veel mediabelangstelling zijn de subtropische planten en bomen, waaronder een bucida, tamarinde en een ficus, één voor één naar binnen gebracht en in de geprepareerde bakken gehesen.

De tuin in de Korenbeurs heeft naast de bomen ook planten en een moestuin. Het eerste jaar wordt de tuin, onderhouden door Zuidkoop natural projects, ondersteund door de tuincoördinator en enthousiaste vrijwilligers.

Met het plaatsen van de bomen in het atrium van de Korenbeurs, is de Korenbeurs bijna klaar voor de komst van de collectie om zo de Bibliotheek in de Korenbeurs volledig vorm te geven het ontwerp van architect hanrath.

Woensdag 20 mei is de Bibliotheek aan het Stadserf voor het laatst geopend waarna de Bibliotheek in de Korenbeurs  haar deuren op zaterdag 6 juni 10.00 uur opent.

Media:

Online foto's: