Césant in de Korenbeurs

Het logo van Césant in de Korenbeurs

Koffie, thee en versbelegde broodjes

Horeca-exploitant Césant verzorgt de lunches en drinken voor de bezoekers van de Korenbeurs.

Na de bekendmaking van het vertrek van Vol-koren heeft de Bibliotheek Schiedam gezocht naar een uitbater die binnen het concept van de Korenbeurs met bibliotheek, binnentuin en horeca paste. Deze is voorlopig gevonden in Césant, creatieve horeca. De komende maanden wordt de samenwerking verkend en verder vorm gegeven.

Césant-oprichter en Schiedammer Patrick Verbeek heeft zijn ‘roots’ in een luxe delicatessen winkel, waarin hij heel precies leerde wat mensen lekker vinden. “Over smaak valt niet te twisten” wordt wel gezegd, maar dat neemt niet weg dat kwaliteit in hapjes, maaltijden en dranken door vrijwel iedereen heel goed herkend en beoordeeld wordt, zo is te lezen op de website van Césant.

De Korenbeurs is zeven dagen per week vanaf 10.00 uur geopend. Tijdens de openingsuren kunnen bezoekers hier ook terecht voor koffie, thee en vers belegde broodjes.

logocesant NIEUW 2018