Cursus snellezen

Foto van een vrouw die aan het lezen is.

Korte online cursus maart 2018

Sneller lezen en toch alles onthouden?

De hoeveelheid informatie verdubbelt elke zeven maanden. Het gaat zo snel dat veel mensen het niet meer bij kunnen houden. Tijdens deze cursus leer je de beste technieken voor begrijpend snellezen en krijg je meer plezier in lezen.

Hoe werkt het?

Met een bibliotheeklidmaatschap kun je per jaar twee online cursussen kiezen. Als bonus krijg je iedere maand een korte cursus cadeau, zoals deze cursus ‘Snellezen’. De cursussen bestaan uit een mix van tekst en veel videomateriaal.

Na het inloggen en aanmelden kom je in jouw persoonlijke cursusomgeving waar de cursus voor je klaarstaat. Hier vind je ook altijd de cursus van de maand.

Media: