iPad-cursus

Cursus Werken met de iPad

Voor wie bij de cursus Kennismaken met de iPad de interesse is gewekt, is er de cursus Werken met de iPad. De cursus is ook geschikt voor mensen die al redelijk thuis zijn met de computer en internet

In de cursus wordt verder ingegaan op de mogelijkheden die de iPad biedt. De functies van de iPad om te internetten en e-mailen worden  uitgediept. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan de verschillende applicaties als de agenda, facetime, foto en film.

Deelnemers dienen te beschikken over een eigen iPad. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

De cursus wordt gegeven op dinsdag 21 en 28 mei 2013 van 09.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Schiedam - Stadserf, Stadserf 1, Schiedam.

€ 25,00 voor leden van de Bibliotheek Schiedam, houders van de OntdekSchiedam.nu-pas en houders van de Buurtpas van Thuiszorg Rotterdam. Niet-leden betalen € 30,00.