De Bibliotheek in De Erker gaat sluiten

Foto van een meisje dat leest in de Bibliotheek in De Erker.

Collectie blijft wel beschikbaar.

Tijdens een evaluatie is in goed overleg besloten om de samenwerking niet in de huidige vorm voort te zetten.

Vrijdag 13 juli 2018 is de Bibliotheek in de Erker voor het laatst geopend, tot 13.00 uur is de collectie toegankelijk.

Vanaf zaterdag 14 juli 2018 wordt de collectie in De Erker naar de andere Schiedamse bibliotheekvoorzieningen overgebracht, zodat deze materialen hiervandaan uitgeleend kunnen worden.

Schiedammers die de materialen van de Bibliotheek Schiedam willen lenen, kunnen na 13 juli 2018 terecht bij de Bibliotheek in de Korenbeurs, Hof in Zuid, De Brug, De Nieuwe Harg en Jeugdbibliotheek De Klinker.

Wijkcentrum De Erker blijft wel gewoon open volgens de reguliere openingstijden. Bekijk ze op de website van wijkcentrum De Erker.