Hof in Zuid

Foto ingang Hof in zuid

De Bibliotheek in Hof in zuid is geopend

Ter gelegenheid van deze opening, is er een speciale actie, voor nieuwe- en voor bestaande leden.

Na voorzieningen in Basisschool De Klinker aan de Bernardus Ijzerdraatsingel en in De Nieuwe Harg aan het Hargplein, is de Bibliotheek nu ook in Hof in Zuid aan de Nieuwe Maasstraat 68d te vinden.

Speciale actie

Kom voor 15 november 2014 naar de Bibliotheek in De Brug of naar de Bibliotheek in Hof in Zuid en lever de actiebonnen in. Deze liggen in de nieuwe voorzieningen en zijn te downloaden onderaan dit artikel.

Schiedammers die zich hier inschrijven en de bon inleveren, krijgen voor het eerste jaar 25% korting op het lidmaatschap.

Bestaande leden kunnen de bon, voorzien van het lidmaatschapsnummer en het telefoonnummer of mailadres inleveren en doen mee aan de biblioloterij. Hierin zijn mooie prijzen te winnen waaronder een e-reader of het verassingspakket, vol leesvoer.

Winnaars krijgen na 20 november 2014 bericht.

de Bibliotheek Schiedam

De Bibliotheek Schiedam wortelt dieper in de stad om Schiedammers ook dichtbij huis te bedienen. In de nieuwe bibliotheekvoorzieningen zijn wisselende compacte collecties te vinden en is het mogelijk, online gereserveerde boeken op te halen en weer in te leveren.

Tevens komt er een leestafel waar de laatste kranten en tijdschriften te lezen zijn.

De Bibliotheek in Hof in Zuid is geopend op maandag van 9.00 tot 12.00 uur, dinsdag van 9.00 tot 12.00 uur, woensdag van 9.00 tot 12.00 uur en donderdag van 19.00 tot 21.00 uur.

Na de voorzieningen in De Nieuwe Harg, Basischool De Klinker en Hof in Zuid, opent de Bibliotheek in Wijkcentrum de Brug haar deuren vanaf 6 oktober en volgen deze in 2015 ook in Schiedam-West en -Oost.