Wijkcentrum De Brug

Wim de Vries (Wijkcentrum De Brug) en Theo Schilthuizen (waarnemend directeur de Bibliotheek Schiedam) zijn blij met het ondertekende samenwerkingscontract

Vanaf 6 oktober 2014

De Bibliotheek Schiedam ontwikkelt een nieuwe plek voor ontmoeting, debat en programmering in Wijkcentrum De Brug.

De Bibliotheek Schiedam gaat verder wortelen in de stad. Na de Bibliotheek in De Klinker en in De Nieuwe Harg in Noord, opent de Bibliotheek Schiedam in oktober een bibliotheekvoorziening in Wijkcentrum De Brug.

Maandag 7 juli plaatsten Theo Schilthuizen namens de Bibliotheek Schiedam, en Wim de Vries en Ramon Horstmans namens Wijkcentrum De Brug, trots hun handtekening onder de nieuwe samenwerking in de hoofdlocatie van de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf 1.

Samen met het bestuur en de vrijwilligers van Wijkcentrum De Brug in de Heijermansflat in de Woudhoek, ontwikkelt de Bibliotheek een nieuwe plek voor ontmoeting, debat en programmering. De opening is gepland in oktober, nadat de ruimte aan het Heijermansplein 35 in de Woudhoek is ingericht.

Reserveren via de website

Leden van de Bibliotheek Schiedam kunnen in de Bibliotheek in Wijkcentrum De Brug boeken, dvd’s, bladmuziek, games, en andere materialen afhalen en terugbrengen. Door in te loggen op deze website kunnen leden hun gewenste lees- en luistermateriaal reserveren en naar een bibliotheekvoorziening naar keuze laten vervoeren. Binnen drie werkdagen staat de bestelling klaar en zijn de bestelde materialen af te halen. Leden kunnen hun geleende materialen ook weer inleveren bij de voorziening aan het Heijermansplein 35 of bij een ander ophaal- en afgiftepunt van de Bibliotheek Schiedam.