Vrijwilligers gezocht

Afbeelding van laptop, tablet, e-reader en smartphone.

Voor het begeleiden van cursussen.

Heb je wat tijd over en ben je handig met computers?

Eén van de kerntaken van de Bibliotheek Schiedam is om volwassenen te ondersteunen bij het vergroten en onderhouden van hun digitale vaardigheden. Met name voor een grote groep senioren zijn deze vaardigheden niet vanzelfsprekend.

De Bibliotheek Schiedam is op zoek naar handige vrijwilligers die het leuk vinden om andere volwassenen te leren om te gaan met de digitale wereld. De Bibliotheek organiseert cursussen en workshops en een Digitaal Spreekuur.

De Bibliotoheek Schiedam is tevens Leercentrum van Seniorweb, de organisatie die de digitale wereld voor iedereen begrijpelijk wil maken. Samen met andere vrijwilligers draag je hier aan bij.

De bibliotheek vraagt aan alle vrijwilligers een Verklaring Omtrent Gedrag. De kosten voor de aanvraag worden door de bibliotheek vergoed. Werkelijk gemaakte reiskosten worden vergoed en bij structurele inzet ontvang je een tegoedbon voor een basislidmaatschap van de Bibliotheek Schiedam.

Wil je meer weten over de vacatures? Neem dan contact op met:

Anja Hoogland, telefoonnummer 010 7146340 of mail naar ahoogland@debibliotheekschiedam.nl